Ξενοδοχείο Μυρτώ
PANORAMA
BOOK ONLINE
Bungalows Myrto Sifnos
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. DIGILODGE
greek english german
tripadvisor facebook youtube
powered by Pcnet
Hide
 

Δρομολόγια πλοίων

Η Σίφνος συνδέεται με τον Πειραιά και τα υπόλοιπα νησιά με ταχύπλοα της Hellenic SeaWays (Highspeed) και της Aegean Speedlines (Speedrunner) και με συμβατικά οχηματαγωγά της Hellenic SeaWays, της Βεντούρης SeaLines και της Zante Ferries.
Η διάρκεια του ταξιδιού κυμαίνετε από 2 έως 5 ώρες ανάλογα το μέσο και τις προσεγγίσεις.
Η σύνδεση της Σίφνου με τον Πειραιά, την Κύθνο, την Σέριφο, την Κίμωλο και την Μήλο είναι καθημερινή. Ειδικά για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο υπάρχουν πρωινά και απογευματινά δρομολόγια (3 με 5 ημερησίως). Η σύνδεση με την Πάρο και την Σύρο γίνετε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Η σύνδεση με την Σίκινο, την Φολέγανδρο, την Ίο και την Σαντορίνη γίνετε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα με συμβατικά και ταχύπλοα σκάφη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων από και προς την Σίφνο καθώς και για online διαθεσιμότητα μπορείτε να βρείτε στις ακόλουθες διευθύνσεις:

 OpenSeas
 Hellenic SeaWays
 Aegean Speed Lines

 Ventouris Sea Lines
 Zante Ferries

 
 
You are using Easypano Virtual Tour Player to view your panorama, which requires Java Virtual Machine installed.
If you can't view the panorama, please download and install Sun JRE .
close